Alphakliniken

Invisalign Malmö

Vi erbjuder behandling med Invisalign i Malmö. Inför varje konsultation gör vi en bedömning av dina tänder och mindre korrigeringar kan utföras av oss. Anser vi att det finns behov av att en specialist i tandreglering utför behandlingen så har vi ett nära samarbete med ortodontister.

Invisalign i Malmö

Vi är glada över att erbjuda dig den senaste tekniken inom tandreglering. Vår klinik är engagerad i att erbjuda våra patienter de mest effektiva och diskreta alternativen för att uppnå raka tänder och ett strålande leende.

Med Invisalign kan du korrigera dina tänder på ett bekvämt och osynligt sätt.

Innan varje Invisalign-konsultation genomgår vi en noggrann utvärdering av dina tänder och bett. Detta ger oss insikt i dina unika behov och gör att vi kan skapa en anpassad behandlingsplan som passar just dig.

Invisalign malmö

Säker och specialiserad Invisalign-behandling

Vi har erfarenheten och kompetensen att genomföra mindre korrigeringar själva, vilket gör processen ännu smidigare och bekvämare för dig som patient.

Vår prioritering är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela behandlingsperioden. Om vi vid bedömningen anser att din situation kräver en mer specialiserad ingripande, har vi etablerat ett nära samarbete med ortodontister – specialister inom tandreglering.

Detta samarbete ger dig en extra nivå av vård och expertis, och vi ser till att du får den mest kvalificerade behandlingen för att uppnå dina mål med Invisalign i Malmö.

Så oavsett om du behöver mindre korrigeringar eller en mer omfattande behandling med Invisalign, är vi här för att hjälpa dig. Vår önskan är att du ska känna dig självsäker och nöjd med ditt leende.

Kontakta oss för en konsultation om Invisalign i Malmö, så skräddarsyr vi en behandlingsplan som passar just dina behov och mål.

Vanliga frågor

Kostnaden för en Invisalign-behandling i Malmö varierar beroende på flera faktorer som komplexitet av ditt fall och antal aligners som behövs.

För en mer exakt uppskattning kontakta oss.

I allmänhet täcker inte den allmänna tandvårdsförsäkringen kostnaderna för Invisalign-behandlingar.

I vissa fall kan personer med allvarliga tand- eller bettfel vara berättigade till stöd för tandvård, men detta varierar beroende på land och region.

Längden på en Invisalign-behandling varierar beroende på patientens individuella behov och graden av korrigering som krävs. Vanligtvis sträcker sig behandlingstiden för Invisalign från några månader upp till omkring 1-2 år. Under denna tid bär du olika uppsättningar av skräddarsydda plastaligners som gradvis flyttar dina tänder till önskad position.

Din tandläkare eller ortodontist kommer att bestämma den exakta behandlingstiden baserat på din specifika situation.

Invisalign är en populär och effektiv metod för att korrigera lindriga till måttliga tand- och bettfel. Det använder genomskinliga, avtagbara aligners istället för traditionella metall- eller keramiska fasta apparater. Invisalign-behandling anses vara diskret eftersom aligners är nästan osynliga och kan tas ut vid måltider och vid tandborstning.

Behandlingsresultaten varierar, men många patienter har haft positiva erfarenheter med att korrigera sina tandproblem med Invisalign i Malmö.

Kontakta oss

Om du har några frågor till oss kan du fylla i formuläret så återkommer vi till dig inom kort, vid mer akuta ärenden ber vi dig ringa oss.

Telefontider
Måndag-Torsdag 08:00-13:00
Fredag 08:00- 12:00