Alphakliniken

Allmäntandvård

På Alphakliniken utför vi all typ av allmäntandvård såsom fyllningar, extraktioner, rotfyllningar, kronor, broar och proteser. Hos oss ska du känna dig trygg med att vi har mångårig erfarenhet och använder oss av bra och välbeprövade material. Vi utför tandvård på det viset vi själva hade velat ha det som patient.

Omfattande och högkvalitativ allmäntandvård i Malmö

Vår klinik är dedikerad till att ge dig den bästa vårdupplevelsen, oavsett dina behov eller mål när det gäller tandvård.

Allmäntandvård är grunden för en hälsosam munhälsa och ett strålande leende. Vårt erfarna team av tandläkare och tandhygienister strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan få den vård du förtjänar. Vårt mål är att förebygga problem och identifiera tidiga tecken på tandproblem innan de blir allvarliga.

Regelbundna kontroller och tandrengöringar är en viktig del av vår allmänna tandvård i Malmö. Under dessa besök utför våra tandläkare noggranna undersökningar av dina tänder och tandkött för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede.

Allmantandvård malmö

Professionell tandvård och vägledning

Tandhygienisten kommer att rengöra dina tänder på ett professionellt sätt för att ta bort plack och tandsten, vilket kan leda till karies och tandlossningssjukdomar om de inte behandlas i tid.

Vi är här för att utbilda och guida dig när det gäller din munhälsa. Vi strävar efter att ge dig de verktyg och råd du behöver för att bibehålla en god munvård både hemma och mellan dina besök hos oss. Detta inkluderar rätt tandborstningsteknik, användning av tandtråd och andra tips för att bevara dina tänder och tandkött i toppskick.

För de situationer där ytterligare behandlingar krävs, har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att erbjuda en rad olika allmäntandvårdsbehandlingar. Från fyllningar och rotfyllningar till tanduttagningar och akuttandvård, kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dina tandvårdsbehov på bästa möjliga sätt.

Din hälsa är vår prioritet, och vi är redo att ge dig den vård du behöver för att uppnå och behålla en strålande och frisk mun.

Välkommen till vår klinik i Malmö för en personlig och professionell upplevelse inom allmäntandvård. Kontakta oss för att boka ditt nästa tandläkarbesök och ta det första steget mot ett bättre och hälsosammare leende.

Vanliga frågor

Allmäntandvård avser grundläggande tandvårdsbehandlingar som syftar till att bibehålla tandhälsan och förebygga tandproblem.

Det inkluderar vanliga besök hos tandläkare för undersökningar, rengöringar, fyllningar, och ibland mindre ingrepp som rotfyllningar och enklare tandutdragningar.

I allmänhet tenderar folktandvården att vara mer prisvärd än privat tandvård i Sverige, särskilt om du är berättigad till ekonomiskt bidrag till tandvård. Folktandvården erbjuder priser som regleras av landstinget och är inriktad på att erbjuda grundläggande tandvårdsbehandlingar.

Privata tandläkarkliniker kan vara dyrare, men kan också erbjuda ett bredare utbud av tjänster och bekvämligheter.

Kontakta oss

Om du har några frågor till oss kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort, vid mer akuta ärenden ber vi dig ringa oss.