Alphakliniken

Käkkirurgi Malmö

På vår klinik i Malmö har vi förmånen att ha en erfaren käkkirurg med specialutbildning som tar emot remisser för olika kirurgiska ingrepp. Vår käkkirurg, Lotta, är specialiserad på extraktioner av visdomständer, käkkirurgi relaterad till tandimplantat och andra kirurgiska procedurer.

Läs mer om Lotta under avsnittet
för remittering

Käkkirurgi i Malmö

På vår klinik har vi förmån att ha en specialistutbildad käkkirurg som är särskilt kvalificerad för att hantera en rad komplexa kirurgiska ingrepp. Vårt mål är att erbjuda våra patienter omfattande och specialiserad vård inom käkkirurgi.

En av de betydelsefulla tjänsterna som vår erfarna käkkirurg erbjuder är skickligt utförda extraktioner av visdomständer. Visdomständer kan ibland orsaka obehag eller komplikationer, och det är då viktigt att ingreppet utförs av en specialist för att säkerställa både säkerhet och effektivitet.

käkkirurgi malmö

Specialistutbildad käkkirurg

Vår käkkirurg har en omfattande förståelse för detta område och kan utföra avlägsnanden på ett skonsamt sätt för att minska besvär och eventuella risker.

För dem som överväger tandimplantat som en lösning för att ersätta förlorade tänder, är vår käkkirurg expert på att utföra dessa ingrepp. Tandimplantat är en avancerad procedur som kräver noggrann planering och expertis för att säkerställa en framgångsrik implantatet i käkbenet.

Utöver avlägsnanden av visdomständer och tandimplantatkirurgi utför vår käkkirurg också andra typer av kirurgiska ingrepp som kan vara nödvändiga för att förbättra din munhälsa och komfort.

Vår specialistutbildade käkkirurg tar emot remisser för olika kirurgiska ärenden och arbetar nära dig och din allmäntandläkare för att säkerställa att du får den bästa möjliga vård.

Vi är dedikerade till att erbjuda våra patienter högkvalitativ vård. Om du har några frågor eller funderingar kring kirurgiska ingrepp, är du välkommen att kontakta oss för en konsultation. Vi strävar efter att ge dig den mest professionella och omsorgsfulla behandlingen för att förbättra din tandhälsa.

Vanliga frågor

En käkkirurg är en specialistläkare som fokuserar på att diagnostisera och behandla medicinska och kirurgiska problem relaterade till munnen och käken.

De kan utföra en rad olika ingrepp, inklusive tandutdragningar, käkkirurgi, tandimplantat och behandling av käkförskjutningar.

Kostnaden för ett besök hos en käkkirurg varierar beroende på flera faktorer, inklusive den specifika behandlingen. Det är svårt att ge en generell uppskattning eftersom prissättningen kan variera mycket.

Det rekommenderas att du kontaktar en käkkirurgi för att få en mer exakt uppfattning om kostnaderna för det specifika besöket eller ingreppet du är intresserad av.

Kostnaden för en tandoperation i Malmö kan variera stort beroende på typen av operation och komplexiteten i fallet.

Mindre ingrepp som enklare tandutdragningar kan vara relativt prisvärda, medan mer komplexa operationer som käkkirurgi eller implantatbehandlingar kan vara dyrare.

Kontakta oss för att få en uppfattning om de faktiska kostnaderna.

Ja, tandläkare kan genomgå specialiserad utbildning och utöva tandkirurgi, men det beror på graden av deras kompetens och utbildning.

Tandläkare är oftast kvalificerade för att utföra mindre tandkirurgiska ingrepp, som enklare tandutdragningar eller implantatbehandlingar.

Mer komplicerade kirurgiska ingrepp som käkkirurgi utförs vanligtvis av käkkirurger som har genomgått längre och mer specialiserad utbildning inom området.

Kontakta oss

Om du har några frågor till oss kan du fylla i formuläret så återkommer vi till dig inom kort, vid mer akuta ärenden ber vi dig ringa oss.

Telefontider
Måndag-Torsdag 08:00-13:00
Fredag 08:00- 12:00