Alphakliniken

På Alphakliniken jobbar vi i en modern miljö med den senaste tekniken

Vårt team består av käkkirurg, tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Samtlig personal är utbildad och legitimerad i Sverige.

Vi arbetar delegerat för att erbjuda er en högkvalitativ vård, flexibilitet och omhändertagande med er i fokus.

Vår ambition är att ge så bra information som möjligt och på så sätt ge dig möjlighet att själv ta beslut angående vården.

Vi är medlemmar i privattandläkarna för våra patienters bästa och vi använder endast svensktillverkad tandteknik.

Vi på Alphakliniken

Jan Elmståhl

Jan Elmståhl

Tandläkare
Maria-Derving

Maria Derving

Tandläkare
Emil-Ekblom

Emil Ekblom

Tandläkare
Johan-Derving

Johan Derving

Tandläkare
Lotta-Englesson-Sahlström

Lotta Englesson Sahlström

Käkkirurg
Anna-Bergström

Anna Bergström

Tandhygienist
Armina-Porobic

Armina Porobic

Tandhygienist
Carina

Carina

Tandsköterska
Judith

Judith

Tandsköterska
Kristina

Kristina

Tandsköterska
Susanne

Susanne

Tandsköterska
Nathalie

Nathalie

Tandsköterska

Alphakliniken

Vi är en modern klinik som arbetar med den senaste tekniken och har en passion för att erbjuda högkvalitativ tandvård till våra patienter.

Vårt team består av en käkkirurg, legitimerade och erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Detta gör att vi kan erbjuda en bred och komplett vård för alla våra patienter.

Vi är stolta över att vara en tandläkarklinik i Malmö med mycket blandad erfarenhet, vilket innebär att våra tandläkare har möjlighet att utföra flera olika tandvårdsåtgärder utan att behöva skicka dig vidare till en annan klinik. Detta ger dig som patient både en hög grad av flexibilitet och du kan få den vård du behöver på en och samma plats.

om-oss

Vi på Alphakliniken värnar om din hälsa och ditt välbefinnande. Vi tror på att ge våra patienter all information de behöver för att själva kunna ta informerade beslut om sin tandvård.

Vi sätter alltid våra patienter i fokus och arbetar för att ge en personlig och professionell service i en lugn och avslappnad miljö.

Som medlemmar i privattandläkarna kan vi ge våra patienter tryggheten att veta om att vi är en seriös aktör på marknaden.

Vi använder endast svensktillverkad tandteknik av högsta kvalitet för att säkerställa att du får det bästa resultatet vid varje behandling.

Om du söker efter en modern och pålitlig tandläkare i Malmö, tveka inte att kontakta oss på Alphakliniken. Vi är redo att ge dig den vård och det stöd du behöver för att uppnå och behålla en god tandhälsa.

Välkommen!

 

Strålande
munhälsa

Fokus på att skapa leenden som varar livet ut

Modern
utrustning

Skräddarsydda lösningar för varje patients behov

Tandläkare
i Malmö

Kliniken är belägen centralt i Malmö

Patientorienterad tandläkarklinik

Vi skapa en trygg och positiv tandvårdsupplevelse

Kontakta oss

Om du har några frågor till oss kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort, vid mer akuta ärenden ber vi dig ringa oss.