Alphakliniken

Estetisk tandvård Malmö

Vid en konsultation går vi igenom vad dina önskemål är. Vi har bra erfarenhet av all typ av estetisk tandvård för att erbjuda dig möjligheten att få ett leende du kan vara stolt över. Fasader i hållfast keramiskt material är vår specialitet och vi har nära samarbete med tandtekniker med mångårig erfarenhet.

Enastående behandlingar

Förvandla ditt leende till en strålande skönhet med estetisk tandvård i Malmö. Med vår expertis och moderna tekniker kan du nu uppnå den perfekta balansen mellan estetik och hälsa för dina tänder.

För många kan sneda eller missfärgade tänder vara en källa till obehag och osäkerhet i sociala situationer.

Estetisk tandvård fokuserar på att förbättra utseendet på tänderna och leendet. Denna typ av behandling syftar till att skapa en harmonisk och attraktiv estetik, samtidigt som tandhälsan upprätthålls. Genom moderna tekniker och avancerad utrustning kan vi erbjuda olika alternativ för att korrigera oestetiska tänder.

Estetisk tandvård Malmö

Enastående behandlingar

Förvandlar ditt leende till en strålande skönhet med estetisk tandvård i Malmö. Med vår expertis och moderna tekniker kan du nu uppnå den perfekta balansen mellan estetik och hälsa för dina tänder.

För många kan sneda eller missfärgade tänder vara en grund till obehag och osäkerhet i sociala situationer.

Estetisk tandvård fokuserar på att förbättra utseendet på tänderna och leendet. Denna typ av behandling syftar till att skapa en harmonisk och attraktiv estetik, samtidigt som tandhälsan upprätthålls. Genom moderna tekniker och avancerad utrustning kan vi erbjuda olika alternativ för att korrigera oestetiska tänder.

Vi förstår vikten av att korrigera små estetiska brister i ditt leende. Vare sig det handlar om sneda, spruckna eller missfärgade tänder har vi skräddarsydda behandlingar som kan förverkliga dina drömmars leende. Vårt engagemang för att leverera effektiva och långvariga resultat speglas i vår användning av ledande metoder och den senaste teknologin, utförd av vårt duktiga team av tandläkare.

Det är viktigt att betona att estetisk tandvård inte bara handlar om utseendet, utan också om att upprätthålla god munhälsa. Innan någon behandling påbörjas, genomgår patienten en noggrann utvärdering för att säkerställa att deras tandhälsa är stabil och lämplig för de önskade estetiska förbättringarna.

Kontakta oss för en upplevelse utöver det vanliga. Vår brinnande passion är att forma leenden som inte bara imponerar med estetisk tandvård i Malmö, utan också behåller sin skönhet långt framöver.

Vanliga frågor

Priset för estetisk tandvård i Malmö varierar beroende på behandlingen. Estetiska tandvårdsbehandlingar kan inkludera tandblekning, tandfasader, tandimplantat, kosmetiska korrigeringar och mer.

Kontakta oss för att få en uppskattning av kostnaderna för de specifika behandlingar du är intresserad av.

Estetisk tandvård avser behandlingar som syftar till att förbättra utseendet på dina tänder och leende, snarare än enbart att åtgärda tandhälsoproblem.

Det kan inkludera tandblekning för att ljusa upp tänderna, tandfasader för att korrigera ojämnheter, estetiska fyllningar för att reparera mindre skador och kosmetiska korrigeringar för att förbättra tandens form och utseende.

Nej, estetisk tandvård i Malmö brukar inte vara täckt av den allmänna tandvårdsförsäkringen eller högkostnadsskyddet i de flesta fall. Du måste vanligtvis betala för estetiska behandlingar själv.

Det kan finnas undantag om behandlingen har medicinska skäl, såsom om den estetiska korrigeringen också bidrar till att förbättra tandfunktionen eller lindra vissa problem.

I Sverige, där högkostnadsskyddet tillämpas på tandvård, täcks vanligtvis endast akuta tandvårdsproblem av högkostnadsskyddet. Det kan inkludera nödvändiga tandläkarbesök på grund av smärta, infektioner eller andra akuta problem.

Estetisk tandvård, såsom tandblekning eller tandfasader av rent kosmetiska skäl, ingår vanligtvis inte i högkostnadsskyddet.

Kontakta oss

Om du har några frågor till oss kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort, vid mer akuta ärenden ber vi dig ringa oss.